ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра перекриють рух транспорту від вулиці Зеленої до житлового масиву «Пасічний»

Вероніка Рой

|

З 08.00 години 8 вересня і до 20.00 години 30 грудня буде перекрито рух транспортних засобів від будинку № 261 на вул. Зеленій до житлового масиву «Пасічний». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Перекриття руху транспортних засобів зумовлене проведенням капітального ремонту дороги. Роботи виконує ТзОВ «Альтіс-Спецбуд» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, вкінці серпня розпочалися роботи з реконструкції дороги від вул. Зеленої, 261 до житлового масиву «Пасічний». Вартість робіт ставитиме 5 млн. грн. Роботи триватимуть до кінця року.

«Оскільки цей квартал активно розбудовується, то є потреба, щоб була добра дорога. Також ремонт цієї дороги буде одним із способів розвантажити вул. Зелену. Ми зменшимо потік машин і, тим самим, створимо комфорт для мешканців у районі. До кінця року роботи будуть завершені», – розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *