ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові «зловили» кишенькового крадія

Олександр Косик

|

У Львові правоохоронці викрили кишенькового злодія. Встановлено, що раніше судимий 38-річний львів’янин в одному з магазинів міста викрав з кишені телефон «Айфон 6», який належить 57-річному мешканцю Львова. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції за допомогою звернувся 57-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що в одному з продуктових магазинів по вулиці Староєврейській, у нього викрали мобільний телефон «Айфон 6», який знаходився в кишені куртки. Сума завданих збитків становить 20 тисяч гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 38-річний львів’янин, який був раніше судимий за майнові злочини. У нього поліцейські вилучили речовий доказ.

Наразі правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння інших злочинів. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *