ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбулось генеральне прибирання на території ZAVOДу

Катерина Родак

|

У суботу, 2 вересня, у межах цьогорічного Форуму електронного врядування 451Е, що триватиме 20-21 жовтня, відбулась «Суботня тусовка: прибираємо ZAVOД», під час якої охочі прибрали приміщення заводу «РЕМА» та перетворили цю локацію у комфортне місце для зустрічей. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Львів’яни, представники владних структур міста долучилися до прибирання заводу «РЕМА», у межах якого винесли сміття з приміщення ZAVOДу, відсортували його, приготували локацію для подальшого проведення там Форуму електронного врядування 451Е, що відбудеться вже 20-21 жовтня.

«Спільна праця дає не лише гарні результати, а й об’єднує людей, адже в суботу кожен відчув себе частиною більшого. Більше 20 небайдужих мешканців, працівників ЛМР доєдналися до процесу ревіталізації заводу «РЕМА». Креативні та нестандартні ідеї існували й під час прибирання. Тому дякуємо кожному, хто долучився до нелегкої, але надважливої справи. Наша «Суботня тусовка» вже змінює ZAVOД. Надалі – тільки кроки до змін», – зазначила головний спеціаліст управління ІТ департаменту розвитку ЛМР Вікторія Олішевська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *