ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція розшукала чоловіка, який нещодавно вбив львів’янина

Вероніка Рой

|

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який причетний до вбивства свого знайомого. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

1 вересня на оперативну лінію 102 до правоохоронців надійшло повідомлення від мешканця одного з будинків по вулиці Митрополита Ангеловича у Львові про те, що з сусідньої квартири чути різкий неприємний запах, а її власника ніхто не бачив вже більше тижня.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. У вказаній квартирі правоохоронці виявили тіло 47-річного власника помешкання без ознак життя. Проведеною судово-медичною експертизою також встановлено, що смерть настала внаслідок ножового поранення грудної клітки.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства причетний 46-річний львів’янин, знайомий загиблого. Також попередньо встановлено, що між чоловіками на побутовому ґрунті виник конфлікт, який переріс у бійку, під час якої гість вдарив господаря ножем у груди.

Зловмисника поліцейські затримали впорядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *