ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби ворог поранив одного українського військового

Юлія Шпак

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих у лавах українських військ немає, на жаль один військовослужбовець отримав поранення під час ворожого обстрілу поблизу Мар’їнки. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Тут вчора бойовики двічі обстріляли позиції сил АТО зі стрілецької зброї. Сталося це після 21-ї години у Катеринівці Попаснянського району та Станиці Луганській.

Донецький напрямок

Місцями бойової активності ворога залишаються ділянки фронту на півночі окупованої Горлівки (Зайцеве і Майорськ), а також околиці Авдіївки. Бандформування відкривали вогонь як в темну пору доби, так і світлу, використовуючи при цьому переважно стрілецьку зброю та гранатомети. Водночас на північних околицях Горлівки бойовики вранці та ввечері активно застосовували озброєння БМП, а на світанку провели мінометний обстріл у Зайцевому, випустивши понад 15 мін у бік українських укріплень.

Сумарно ворог порушив перемир’я минулої доби на Донецькому напрямку 23 рази.

Маріупольський напрямок

Тут вчора географія бойових дій дещо розширилася. Традиційно левова частка випадків порушення тиші противником припадає на південні приморські рубежі.

Втім по одному випадку порушення окупантом перемир’я було зафіксовано і у Мар’їнці та Старогнатівці. На півдні напрямку гарячими точками бойових дій минулої доби були Павлопіль, Гнутове, Талаківка, Лебединське, Водяне та Широкине. У перших трьох бандформування провели по мінометному обстрілу, серед яких найбільш потужний відбувся у Талаківці – там сили ворога випустили близько 15 мін по наших позиціях.

Таким чином, вчора на Маріупольському напрямку противник організував 19 обстрілів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *