ОСТАННІ НОВИНИ

У Парку культури маленьких львів’ян вчитимуть правильно поводитись з тваринами

Андрій Котенський

|

Батьків і дітей запрошують на інтерактивні заняття з гуманного поводження з домашніми улюбленцями. Уроки у формі гри проводитимуть на території першого в Україні мандрівного ресторану для собак у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На вже традиційному фестивалі вуличної їжі Street Food So Good у Парку культури 1-3 вересня працюватиме Dog-friendly зона з першим в Україні мандрівним рестораном для собак від «Клубу 4 Лапи». Тут чотирилапих друзів частуватимуть смаколиками. Відвідувачі зможуть відпочити і зробити знімки зі своїм улюбленцем у спеціально облаштованій фотозоні.

А для дітей у суботу і неділю 2-3 вересня, о 15.00 год. проводитимуть інтерактивні заняття гуманної освіти з інноваційного освітнього проекту «Маленький принц. Львів, що любить тварин» від компанії Кормотех і департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Спеціально розроблена програма розкриває теми добробуту та гармонічного співіснування з тваринами, відповідальності та жорстокості людей щодо них. Курс вчить поважати домашніх тварин і розуміти їхні потреби.

Нагадаємо, протягом фестивалю відвідувачі зможуть покуштувати страви галицької, ізраїльської, італійської, бельгійської, американської, тайської, мексиканської, японської кухні. Програма включатиме кулінарні майстер-класи. Кульмінацією свята стане тематичне fashion-шоу.

Довідка:

Курс «Маленький принц. Львів, що любить тварин» інтегрований у шкільну програму Львова на загальноміському рівні. Учні виконують інтерактивні вправи і отримують спеціально розроблені робочі зошити, а вчителі викладають за сучасними методичними посібниками. Це чотири уроки в класах і виїзне заняття на ЛКП «Лев» для семикласників у межах предмету «Зоологія». Курс також планують реалізувати у Києві, Дніпрі та Миколаєві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *