ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрито реєстрацію на VIII Ярмарок спорту

Андрій Котенський

|

У Львові уже восьмий рік поспіль готуються до Ярмарку спорту, який є однією із очікуваних подій осені. Захід проходитиме з 21 по 24 вересня 2017 р. у спорткомплексі «Динамо» (вул. Д. Вітовського, 53). Реєстрація учасників вже відкрита. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Цьогоріч під одним дахом зберуться понад сто спортивних організацій та стільки ж різновидів спорту. Окрім звичного футболу чи волейболу, відвідувачі познайомляться з маловідомими, але не менш захопливими корфболом, флорболом, хортингом, бамперболом та іншими іграми, єдиноборствами та спортивними практиками.

У програму заходу організатори включили показові виступи топових спортсменів, майстер-класи, лекторій на тему здорового способу життя та інші події. Любителів активного відпочинку очікують більярд, настільний теніс, армреслінг та фехтування. Також на вуличному майданчику відвідувачі зможуть пограти у фризбі, постріляти з лука та спробувати себе у скелелазінні. Родзинкою Ярмарку стане бампербол – футбол у великих надувних кулях, які у декілька разів більші за футбольний м’яч. Кожен охочий зможе весело та з користю для здоров’я провести час.

Спортивні організації, які бажають взяти участь та виступати на Ярмарку спорту, зможуть це зробити, заповнивши реєстраційну форму за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6K2R4uTpQgSTWV30T2fsNhpxMhit1Cj1mtFXhpvPTPzoVgQ/viewform

Реєстрація триває до 10 вересня 2017р.

Фото із соцмереж

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *