ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відкрили сучасний інноваційний ліцей

Вероніка Рой

|

Сьогодні, у День знань, своїми двері перед школярами відчинив новий освітній навчально-виховний заклад – ліцей «Еколенд». Заклад нового формату складається із садка, початкової та основної шкіл. Розрахований комплекс на навчання 500 школярів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Особливістю закладу є відокремлені зони активного дозвілля, сучасний спортивний майданчик, кабінети для творчого розвитку, IT-лабораторія.

Для наочного засвоєння почутої інформації учнями на території комплексу діє сад плодово-ягідних та декоративних рослин, овочеві грядки та метеоділянка.

«Дорогі діти, для того щоб стати сильними та відважними вам потрібно добре вчитися і слухати та шанувати своїх батьків, людей, які готові для вас прихилити небо і зробити все можливе для вашого благополуччя. Сьогодні на святі присутні і ті люди, які забезпечують спокій і мир на нашій землі, військові, які ціною власного здоровя, дозволяють нам бути тут і мати можливість навчатись та зростати. Любі діти, ви – майбутнє Львівщини, майбутнє України і саме ви буде стояти на сторожі незалежності і розквіту нашої держави в майбутньому», – зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Також в межах урочистостей Олег Синютка подарував учням Кобзар та побажав словами великого письменника «і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь».

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *