ОСТАННІ НОВИНИ

Потужна ДТП на Львівщині. П’яний водій легковика із пасажирами влетів у мікроавтобус

Андрій Котенський

|

На Старосамбірщині п’яний водій скоїв лобове зіткнення. Внаслідок ДТП п’ятеро осіб отримали тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

За даними правоохоронців, дорожньо-транспортна пригода трапилася 31 серпня близько 22.30 на автодорозі Смільниця – Старий Самбір у селі Поляна, Старосамбірського району.

За попередніми даними, водій легкового автомобіля «Сеат Кордоба», 28-річний мешканець Старосамбірського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв лобове зіткнення з мікроавтобусом «Фольксваген ЛТ» під керуванням 34-річного жителя цього ж району.

Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водій та троє пасажирів «Сеату». Водія госпіталізовано в травматолочічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, вивих лівого кульшового суглобу, рвані рани голови, алкогольне сп’яніння».

29-річного жителя Старосамбірського району госпіталізовано у хірургічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, різані рани волосистої ділянки голови».

В реанімаційне відділення госпіталізовано 19-річну мешканку цього ж району, у неї медики діагностували: «закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом нижньої щелепи із зміщенням, тупу травму грудної клітки і живота».

У 18-річної жительки Старосамбірського району – «закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, множинні рвані рани голови, закриту тупу травму живота, розрив селезінки».

Окрім цього у ДТП постраждала також пасажирка автомобіля «Фольксваген». 31-річну мешканку Старосамбірського району з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана лобної ділянки голови, забій обох колінних суглобів та правого гомілково-ступеневого суглобу» госпіталізовано в хірургічне відділення.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. Призначено експертизи.

За даними активістів Варта1, легковий автомобіль рухався на великій швидкості. Усі пасажири легковика перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *