ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові двоє чоловіків погрожували пістолетом перехожим

|

У Львові патрульні затримали чоловіків, які погрожували зброєю перехожим. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вночі патрульних викликали на вулицю Новознесенську, де за словами заявника йому погрожували двоє невідомих осіб фізичною розправою. 49-річний громадянин розповів, що особи почали чіплятися до нього та його товариша і згодом нанесли його 31-річному другу два удари в голову. Від чого він впав. Коли він спробував допомогти підвестися другові, один із зловмисників, за словами заявника, приставив до голови предмет схожий на пістолет і сказав, що пристрелить обох.

Патрульні отримавши описи підозрюваних, передали їх в орієнтування та почали обстежувати прилеглі території. На вулиці Хмельницького інспектори помітили схожих осіб. Їх зупинили і при поверхневій перевірці в одного з них виявили захований предмет схожий на зброю.

На місце одразу викликали експертів та слідчих. Згодом, 18-ти та 30-річних чоловіків доставили у Личаківський відділ поліції. Під час слідчих дій, заявник упізнав їх.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *