ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’являться два сучасні громадські туалети

|

Сьогодні, 30 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради погодив будівництво двох нових громадських вбиралень у Львові на місті старих, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, виконком затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на пристосування ПП “Леоком Інвест“ існуючої нежитлової будівлі на вул. Митрополита А. Ангеловича, 38 за рахунок влаштування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності зі збірно-розбірних конструкцій, без права капітального будівництва і без оформлення права власності на тимчасову споруду.

«Це були з аукціону продані туалети. Підприємець хоче побудувати одноповерховий павільйон з облаштуванням туалету для неповносправних», – пояснив головний архітектор Львова Юліан Чаплінський.

Також виконком погодив містобудівні умови та обмеження для проектування об’єкта будівництва на пристосування ТзОВ “Екобудцентр“ існуючих нежитлових приміщень на вул. Пасічній, 2 за рахунок влаштування тимчасової споруди для здійснення підприємницької діяльності зі збірно-розбірних конструкцій, без права капітального будівництва і без оформлення права власності на тимчасову споруду

«Це є другий туалет з того самого аукціону проданий», – пояснив Ю. Чаплінський.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *