ОСТАННІ НОВИНИ

Службовців однієї з шахт Львівщини взяли на крадіжці вугілля

|

Вчора, 29 серпня, працівниками Червоноградської місцевої прокуратури викрито факт розкрадання службовими особами вугілля на одному із підрозділів державного підприємства «Львіввугілля». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Правоохоронці спіймали зловмисників на «гарячому», коли завантажений автомобіль марки «КамАЗ» виїжджав із території вугільного складу шахти.

Зазначимо, що необхідні документи на вантаж у водія були відсутні.

Відомості про вказане правопорушення, передбачене ч.2 ст.191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем), внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування.

Вказаний автомобіль із завантаженим вугіллям вилучено та поміщено на арештмайданчик місцевого відділення поліції.

На даний час проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи з метою документування злочинної діяльності, а також повного, всебічного і об’єктивного дослідження усіх обставин цього кримінального правопорушення.

Довідково: особам, причетним до протиправної діяльності, загрожує до п’яти років позбавлення волі та трирічне позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *