ОСТАННІ НОВИНИ

Під час ремонту вулиць Котляревського та Нечуя-Левицького розікрали майже чотири мільйони

|

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили факти розкрадання 3 млн. 830 тис. грн коштів державного бюджету, призначених на виконання робіт із реконструкції вулиць Котляревського та Нечуя-Левицького у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 та ч.2 ст.366 (службове підроблення), ч.2 ст.367 (службова недбалість) та ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

Встановлено, що посадовці двох ТзОВ, вступивши у змову, у період від серпня до жовтня 2016 року, під час виконання робіт з реконструкції та гідроізоляції колектора по вулицях Котляревського та Нечуя – Левицького у Львові, внесли в акти виконаних робіт недостовірні відомості щодо об’ємів та вартості фактично виконаних будівельних робіт, за які в подальшому на рахунки фірм було безпідставно перераховано грошові кошти у загальній сумі понад 8 млн. грн.

В подальшому, в період з липня по грудень 2016 року, на підставі акту приймання виконаних будівельних робіт, посадовці компаній безпідставно здійснили перерахування коштів на загальну суму 3 млн. 830 тис. грн, чим заподіяли збитки територіальній громаді Львова.

Суд обрав для директора одного з ТзОВ міру запобіжного заходу – домашній арешт.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *