ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові копи затримали двох осіб, що перебували у розшуку

|

За добу львівські патрульні виявили двох осіб, які перебували в розшуку за крадіжки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора вдень, 28 серпня, тактична група патрульної поліції Львова помітила на вулиці Петлюри підозрілого чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з поліцейськими. При встановленні особи, інспектори виявили, що 31-річний мешканець Волинської області перебуває в активному розшуку. Його за крадіжку вчинену повторно розшукує Рожищенський відділ поліції. Чоловіка доставили у Залізничний відділ поліції і передали слідчим.

Сьогодні, 29 серпня, на вулиці П‘ясецького в Залізничному районі Львова інспектори патрульної поліції побачили двох нетверезих чоловіків, які переходили дорогу у невстановленому місці. Зупинивши даних осіб для оформлення адмінматеріалів, з‘ясували, що документів у них не має. Для встановлення осіб, чоловіків доставили у відділ поліції, де дізналися, що одного з них, а саме 34-річного чоловіка, раніше затримували за підозрою у крадіжці з гаражів, а другий – 37-річний чоловік перебуває в розшуку Сихівським відділом поліції за підозрою у вчинені крадіжки із проникненням в приміщення. На осіб винесли постанови за появу у громадському місці в нетверезому стані, за куріння у заборонених місцях та порушення правил дорожнього для пішоходів. Після оформлення всіх адмінматеріалів, осіб передали працівникам Залізничного відділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *