ОСТАННІ НОВИНИ

Винуватця ДТП, в якій загинув Владіслав Левицький, нарешті засудили

|

Суд призначив покарання для водія-винуватця ДТП, у якій загинув відомий співак Владіслав Левицький. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Під час розгляду справи суд визнав водія сідельного тягача МАН, 48-річного мешканця Львівської області, винним у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якої загинули троє осіб, та призначив йому покарання – шість років та шість місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на три роки.

Розглядаючи справу, суд визнав, що водій сідельного тягача «проявив неуважність до дорожньої обстановки … та, перетнувши суцільну лінію дорожньої розмітки, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем «Тойота Корола». Також суд врахував, що «після скоєння ДТП водій не намагався надати медичну допомогу потерпілим та не викликав швидку медичну допомогу».

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталась 2 липня 2015 року о 22.15 на автодорозі «Львів-Тернопіль» поблизу села Велика Вільшаниця Золочівського району Львівської області. Внаслідок зіткнення автопоїзда з «Тойотою Корола», за кермом якого перебував відомий львівський співак Владіслав Левицький, водій легковика, а також двоє його пасажирів – сестра та семирічна племінниця, від отриманих травм померли на місці події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *