ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відбулося лобове зіткнення двох автівок: четверо осіб в лікарні

|

На Самбірщині «Фіат» зіткнувся з «Рено». Внаслідок ДТП четверо осіб отримали тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 26 серпня близько 14.20 на вулиці Шевченка у селі Викоти, Самбірського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фіат Скудо», 44-річний мешканець міста Мостиська, здійснюючи обгін вантажівки, на смузі зустрічного руху скоїв зіткнення з автомобілем «Рено Кенго» під керуванням 37-річного місцевого мешканця, який, рухаючись перед вантажівкою, здійснював поворот ліворуч.

В момент ДТП у салоні автомобіля «ФІАТ»  було двоє пасажирів, віком 10 та 15 років, у іншому автомобілі перебувала 27-річна пасажирка. Внаслідок автопригоди пасажири обох автомобілів та водій автомобіля «Рено» були доставлені у лікарню з діагнозами: «забій поперекової ділянки хребта та садини кінцівок».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *