ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині легковик злетів у кювет і перекинувся: одна людина загинула, ще шестеро – у лікарні

|

У Жовківському районі перекинувся «ВАЗ», один пасажир загинув. Ще шестеро пасажирів із тілесними ушкодженнями доставлені у лікарню. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 28 серпня, близько 1.30 на вулиці Гагаріна у селі Віднів, Жовківського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «ВАЗ 2101», 22-річний мешканець одного з сіл Жовківського району, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся.

В момент ДТП у салоні автомобіля перебувало семеро пасажирів. Внаслідок автопригоди 19-річний односелець водія загинув на місці події. Інших пасажирів, віком 27, 23, 21, 18, 16 та 14 років, усі мешканці Жовкіського району, із тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню. Зараз медики встановлюють діагнози.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП, а також місцезнаходження водія «ВАЗу», який зник з місця події до приїзду поліцейських. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *