ОСТАННІ НОВИНИ

Фінал телепроекту «Українська пісня» запалив драйвом всю «Арену Львів»

|

Вчора, 26 серпня, на «Арені Львів» відбувся фінал Національного проекту «Українська пісня», який створений для розповсюдження та промоції українськомовної музики як в Україні, так і за кордоном. Грандіозний фінал зібрав тисячі фанатів української музики та запалив драйвом весь стадіон, передає кореспондент Львівського порталу.

До 15 фіналістів потрапили музиканти з усієї України: «Шосте Чуття», Double Life, Юра Самовілов, Paulman, ARLETT, «Степ», Натоліч, Jazzforacat, San4ito/de Joker, LUKA, ХАС, VETA Kozakova,тощо. Всі вони, виспуваючи у різних жанрах та з різним репертуаром, змогли зарядити глядачів неабияким позитивом.

На одній сцені разом з молодими виконавцями-фіналістами проекту у грандіозному концерті-марафоні заспівали найвідоміші українські зірки: Злата Огнєвіч, гурти «Тартак», «Антитіла» та «Скрябін».

Довідка

Національний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project» започатковано торік з метою пошуку, розповсюдження та промоції україномовної музики різних жанрів як в Україні, так і за кордоном. За словами організаторів, головне їхнє завдання – створення музичного проекту із новим українським обличчям. Проекту, який стане подією не лише для України, а й набуде міжнародного значення. Гасло Ukrainian Song Project – «Україна чекає, Україна вимагає української пісні!».

Національний телепроект «Українська пісня / Ukrainian Song Project» підтримала українська влада: Кабінет Міністрів України, Міністерство культури України, Львівська обласна рада та Львівська обласна державна адміністрація, а також народний депутат України Ігор Васюник.

Фото: Соломія Григор’єва, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *