ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова серед ночі шукали вибухівку

|

У Львові невідома особа повідомила на «замінування» одного з ресторанів. Поліція шукає зловмисника. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Сьогодні, 26 серпня, о 4:22 год. на телефон «102» міського управління національної поліції у місті Львові від аноніма надійшло повідомлення про замінування будівлі ресторану за адресою: м. Львів, проспект Свободи 18, (Галицький район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій…» у складі 35 осіб та 11 од. техніки.  Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.

Працівниками Франківського відділу ГУ НП у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного управління ГУ НП у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівлі ресторану та прилеглої території (на час обстеження з приміщень будівлі було виведено 75 осіб, з них 20 працівників та 55відвідувачів).

О 14:40 год. пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено.

Проведеними заходами встановлено особу зловмисника, який надав неправдиве повідомлення про замінування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *