ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию чоловік запхнув ножа у груди власному сину

|

На Львівщині батько поранив сина ножем. Як встановили працівники Стрийського відділу поліції, чоловік наніс сину удар ножем у груди, перебуваючи у нетверезому стані, під час сімейного конфлікту. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції 25 серпня о 14.00 надійшло повідомлення від диспетчера місцевої лікарні про чоловіка, котрий отримав ножове поранення у одному з будинків по вулиці Львівській у Стрию. В подальшому пораненого було госпіталізовано у реанімаційне відділення з діагнозом «ножове проникаюче поранення грудної клітини з пораненням серця…».

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Встановлено, що ножового поранення потерпілому, 44-річному мешканцю Стрия, під час сімейного конфлікту завдав його 71-річний батько, котрий перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Наразі вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *