ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові копи по «гарячих» слідах затримали серійного злодія

|

Львівські патрульні затримали грабіжника одразу ж після скоєння злочину. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, 25 серпня, на вулиці Грінченка невідомий чоловік вирвав з рук жінки мобільний телефон. Потерпіла подзвонила на «102» та повідомила про інцидент. Надала опис нападника, а також напрямок, куди він побіг. Всі екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування та почали шукати зловмисника.

Екіпаж, який патрулював на вулиці Гетьмана Мазепи, помітив чоловіка, який підпадав під опис. Патрульні зупинилися неподалік нього, а коли він побачив службовий автомобіль, то почав втікати. Інспектори почали погоню, а вже за декілька хвилин особу затримали. Під час поверхневої перевірки в чоловіка виявили мобільний телефон, який належить заявниці. Громадянин зізнався у крадіжці.

Патрульні дізналися, що 25-річний мешканець одного з міст Львівської області вже раніше притягався за викрадення автомобіля. Його доставили до Шевченківського відділу поліції, а справу передали слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *