ОСТАННІ НОВИНИ

У масажному салоні у Львові облаштували «дім розпусти»

|

У Львові правоохоронці припинили діяльність салону еротичного масажу. Встановлено, що клієнтами закладу в основному були іноземці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

В рамках кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч.2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, працівниками Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1 22 серпня у Львові було затримано чотирьох осіб, один з яких є громадянином Ізраїлю, а також працівників салону еротичного масажу, в якому надавалися платні сексуальні послуги. Встановлено, що клієнтами закладу в основному були іноземці. Вартість години послуг коштувала від 900 гривень, з яких 30 відсотків отримували дівчата-масажистки.

Правоохоронці затримали іноземця в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу. З іншими правопорушниками проводяться слідчі дії. Триває досудове розслідування.

Фото: поліція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *