ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція «накрила» у Львові африканця-розповсюджувача наркотиків

|

У Львові працівники Управління протидії наркозлочинності затримали іноземця, у якого вилучено значну кількість «марихуани». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

27-річного громадянина однієї з країн Африки правоохоронці затримали 21 серпня по вулиці Черкаській у Львові. З собою чоловік мав 26 пакетиків, у які було розфасовано речовину рослинного походження зеленого кольору, схожу на наркотичний засіб «марихуану». Загальна вага виявленої речовини становить 35 грамів.

В подальшому, під час проведення санкціонованого обшуку у помешканні, де тимчасово проживав зловмисник, правоохоронці виявили та вилучили три пакети з речовиною, схожою на «марихуану» загальною масою близько трьохсот грамів, а також електронні ваги, пристрої для подрібнення та вживання нарковмісних рослин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Вилучене правоохоронці скерували на експертне дослідження, проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *