ОСТАННІ НОВИНИ

З нагоди Дня Незалежності у Львові відзначили кращих працівників СБУ

|

Сьогодні, 21 серпня, у актовій залі Управління Служби безпеки України у Львівській області відбулось
відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Присутніх привітали представники влади міста та області. А також з нагоди відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності відбулось нагородження кращих працівників СБУ у Львівській області.

За словами начальника Управління Служби безпеки України у Львівській області Олександра Ткачука, українці повинні гордитися та цінувати те, що вони народилися і живуть у такій державі, як Україна.

«Синьо-жовтий стяг став для нашої нації символічним оберегом, що сповнює серця відчуттям патріотизму, надихає на нові звершення. Вже понад пів чверті століття український народ на власній землі втілює прагнення предків до свободи. Склалося так, що сьогодні це доводиться робити зі зброєю в руках. Незалежності не буває забагато чи замало. Тут немає місця для компромісів: або ми вільні, або ні. При  цьому бути вільним, як нація – означає набагато більше ніж формальне визнання України суб’єктом міжнародних відносин. Ми маємо усвідомити, що для справжньої незалежності потрібний національний дух, розвинене почуття національної честі і національний обов’язок», – сказав він.

Також очільник СБУ додав, що на сьогодні ситуація на Львівщині є стабільною та СБУ буде робити все, аби так залишалося і надалі.

«Мені здається, що День незалежності України – це професійне свято для СБУ. Тому що кожен працівник захищає нашу державу від всіх тих посягань, які на жаль, на сьогоднішній день є проти України. Також хотів би додати, що наші колеги щодня захищають Україну у зоні АТО. І напривеликий жаль деяким з них прийшлось віддати життя за незалежність нашої держави. Ми будемо підтримувати сім’ї наших колег, які загинули за Україну. І буде робити все для того, щоб їх подвиг і пожертва не була марною, і щоб ми з вами з гордістю говорили про те, що Україна – це вільна і незалежна держава», – резюмував Олександр Ткачук.

Під час заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять своїх колег, які, виконуючи професійний обов’язок на сході України, віддали найдорожче – своє життя.

Фото: Львівський портал

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *