ОСТАННІ НОВИНИ

Суд повернув Аграрній академії понад 60 гектарів особливо цінних земель

|

Прокуратура Львівської області повернула 62,25 гектарів особливо цінних земель Національної академії аграрних наук України вартістю близько 95 мільйонів гривень. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Задоволено апеляційну скаргу прокурора у справі про визнання недійсним розпорядження Пустомитівської районної державної адміністрації.

Так, вказаним розпорядженням незаконно вилучено в Інституту сільського господарства Карпатського регіону Національної академії аграрних наук України з постійного користування земельну ділянку площею 62,25 гектара, вартістю близько 95 мільйонів гривень, що знаходиться на території Оброшинської сільської ради за межами населеного пункту.

Зазначимо, що вказана ділянка призначена для проведення досліджень в галузі рослинництва і землеробства та віднесена до особливо цінних земель.

Відтак, судом підтримано обґрунтовані доводи прокурора та скасовано незаконне рішення суду першої інстанції. На даний час рішення суду вступило у законну силу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *