Завтра усі водії громадського транспорту у Львові питимуть за кермом

|

Завтра, 18 серпня, з 5.00 до 7.00 год. У Львові пройде акція «Твій баланс води – життя на дорозі». В рамках цього проекту водіїв громадського транспорту, що обслуговують місто Львів, буде забезпечено питною водою. Про це сьогодні, 16 серпня, повідомив  керівник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига, передає кореспондент Львівського порталу.

Відтак завтра водіям маршруток, трамваїв та тролейбусів роздаватимуть воду. Як пояснив С. Товстига, кожен водій отримає одну пляшку газованої води.

«У нас три тижні стався нещасний випадок на дорозі області через те, що у водія стався серцевий напад і він помер та потрапив у ДТП. І щоб нагадати водіям, що треба вживати нормальну кількість води, було вирішено зробити цей проект, під час якого буде роздано порядка 700 водичок у електротранспорті, у всіх міських транспортних підприємствах», – розповів він.

Окрім того, усім водіям роздадуть пізнавальні брошури.

«Ми будемо роздавати брошури, де написано, скільки треба споживати водієві води при високій температурі. Завтра має бути порядка 30 градусів, а це дуже висок температура, а враховуючи, що біля водія є мотор, то там ще на 10 градусів буде спекотніше», – зазначив С. Товстига.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *