ОСТАННІ НОВИНИ

Диспетчерська швидкої допомоги у Львові «простоює» вже 4 роки. У Садового просять пояснень

|

Працівники Львівської станції швидкої допомоги просять міського голову Львова Андрія Садового вплинути  на облаштування центральної диспетчерської у місті. Відповідний лист оприлюднив провідний інженер АСУ Львівської станції швидкої медичної допомоги Дмитро Черенков, передає кореспондент Львівського порталу.

Передаємо зміст листу без змін:

«Відкритий лист Андрію Садовому, від провідного інженера АСУ Львівської станції швидкої медичної допомоги.
Шановний пане Андрію, місяць тому Ви заявили, що Львівська швидка допомога в той час, коли була підпорядкована місту була в кращому стані і працювала більш оперативно: http://city-adm.lviv.ua/…/240828-koly-stantsiia-shvydkoi-me… Так, це правда, але порівнювати 2012 рік і теперішній час не зовсім коректно, адже дуже багато змін відбулося за той час. Незмінним залишилось те, що Львівська станція швидкої медичної допомоги і надалі базується у Львові, рятує львів’ян, і є невід’ємною частиною Львова, є обличчям Львова, а Ви і на далі є мером, господарем нашого славного міста. Чи має для Вас значення , кому підпорядкована Львівська станція? Маю надію, що ні, адже від станції залежать життя львів’ян. Одним з Ваших останніх проектів є інформаційні табло на трамвайних зупинках, так, це є важливим для сучасного міста, але в той самий час нова центральна диспетчерська станції швидкої допомоги, яка побудована ще у 2013році ще досі не задіяна. Це дуже бентежить людей, які Вас обрали , до яких відношусь і я, адже очевидним є те, що нова центральна диспетчерська більш важливий проект, реалізація якого могла б врятувати не одне життя, і не тільки Львів’ян а і жителів Львівської області.
Хочу Вас запитати, що Ви, як мер міста ті лідер партії «Самопоміч» зробили для Львівської станції швидкої допомоги за останні роки, і чи плануєте Ви підтримувати її в майбутньому, не залежно від того у чиєму підпорядкуванні вона буде?
Дякую, і чекаю на відповідь. З повагою, провідний інженер АСУ Львівської станції швидкої медичної допомоги, Черенков Дмитро».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *