ОСТАННІ НОВИНИ

На «Арені Львів» відбудеться фінал масштабного проекту «Українська пісня»: чим дивуватимуть організатори цього року?

|

У суботу, 26 серпня, до Дня Незалежності на «Арені Львів» відбудеться фінал Національного проекту «Українська пісня», який має на меті розповсюдження та промоції українськомовної музики як в Україні, так і за кордоном. Про це сьогодні, 16 серпня, під час прес-конференції розповіли організатори та учасники проекту, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами співзасновника та організатора проекту «Українська пісня» Тараса Курчика, завданням цього проекту – наповнення  українського ринку якісною україномовною музикою.

«Цього року проект «Українська пісня» буде відрізнятися від минулорічного. Адже, цьогоріч ми його проводимо на «Арені Львів».  Ми хочемо, щоб цей проект став стартовим майданчиком для нової, сучасної української музики для молодих артистів. Тому що є надзвичайна кількість талановитих людей, артистів та гуртів, які повинні мати своє місце та майданчик, де вони зможуть показати себе. Отож, ця сцена впершу чергу є для молоді з усієї країни. Також одним з бажань і цілей «Української пісні» є запрошення відомих людей з усього світу, які мають українське коріння, але досягли висот за кордоном.

Окрім цього, ми б хотіли подякувати Кабінету Міністрів України, а також народному депутату України Ігорю Васюнику за підтримку, як і минулого року так і цього року. Він максимально старається нам допомогти всіма можливостями» – розповів він.

Ще один співзасновник проекту Василь Вовкун зазначив, що цього року проект «Українська пісня» вестиме «Євробачення-2017» Тимур Мірошниченко.

«Найціннішим в цьому проекті є те, що з’являється дуже цікаві голоси з цікавою стилістикою, манерою, змістом пісень. Під час проекту «Українська пісня» молоді виконавці можуть себе показати та відкрити для країни, адже під них створюється контент, сцена. Ми також прагнули зробити місток між «Євробаченням» та «Українською піснею». Тому господарем цієї сцени буде один з ведучих «Євробачення-2017» Тимур Мірошниченко. На сьогодні ми є в повній готовності приймати артистів та технічно готувати сцену до виступів. Ми  хочемо зробити для львів’ян та гостей міста до Дня Незалежності величезне українське свято», – розповів Василь Вовкун.

«Українська пісня» зацікавила багатьох  артистів з усієї України, зокрема, Львів, Дніпро, Донецьк, Вінниця, Тернопіль, Ужгород, Херсон, Харків, Полтава. Всього було подано близько 300 заявок, з яких експертна рада визначила 13 фінаслістів. Окрім цього,  в «Українській пісні» візьмуть участь і зіркові гості –  Злата Огнєвіч, гурт «Тартак», «Антитіла» та «Скрябін».

Як додає соліст гурту «Шосте чуття» Михайло Бучковський , проект «Українська пісня» – це великий крок вперед для українських молодих виконавців.

«Українська пісня» допомагає молодим учасникам, які хочуть розвиватися і працювати. Особисто для нас це є великий крок досягти чогось більшого. Також готів би відзначити, що «Українська пісня» – це справжній український продукт, який потрібний державі. Тому я думаю, що проект дійсно крутий, який має багато локацій. Ми маємо велику честь приймати там участь» – зазначив він.

Зазначимо, квитки на грандіозний концерт Національного телепроекту «Українська пісня» можна придбати тут. Також слід додати, що для бійців та ветеранів АТО вхід буде вільним: достатньо показати при вході посвідчення учасника бойових дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *