ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підлітки допомогли патрульним впіймати п’яного водія

|

У Львові підлітки допомогли патрульним затримати п’яного водія. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вчора вдень, до патрульних під час обідньої перерви на вулиці Кордуби підбігли десять підлітків віком 10-14 років і повідомили про нетверезого водія на ВАЗ 2103, який стояв на парковці неподалік поліцейських. Чоловік побачив, що інспектори звернули на нього увагу, тому вдав, що нікуди їхати не збирається. Інспектори змушені вже були їхати на виклик, тому залишити дітям свій номер телефону, адже діти захотіли допомогти патрульним у цій справі.

Вже повертаючись із завдання, до патрульних Львова зателефонували підлітки і сказали, що водій рушив з місця та їде у напрямку вулиці Богдана Хмельницького. Інспектори не гаючи часу вирушили у тому напрямку і побачили як за раніше згаданим автомобілем їдуть маленькі помічники поліцейських на велосипедах і супроводжують біжучи. На перетині вулиць Опришківська – Замкова водій повертаючи ліворуч не увімкнув покажчик повороту, чим порушив правила дорожнього руху. Автомобіль зупинили, від водія одразу інспектори відчули різкий запах алкоголю.

Виявилося, що це вже вдруге за цей рік його зупиняють патрульні нетверезого за кермом. Чоловік погодився пройти перевірку на стан алкогольного сп‘яніння – результат 1,83 проміле. На чоловіка склали протокол за частиною 2 ст.130 Повторне впродовж року керування у нетверезому стані транспортним засобом. Водієві загрожує штраф 20 400 та позбавлення водійського посвідчення на 3 роки. А також винесли об‘єднану постанову за порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем будучи позбавленим прав – штраф 510 гривень. Автомобіль порушника приїхав та забрав тверезий син.
Відео: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *