ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські копи затримали фуру з сотнями свинячих туш невідомого походження

|

У Львові патрульні зупинили водія, який перевозив 14 тонн м’яса без необхідних документів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, 9 серпня, близько 22.00, екіпаж патрульної поліції під час патрулювання в Шевченківському районі міста Львова помітив автомобіль DAF, який проїхав на заборонений сигнал світлофора на вулиці Богдана Хмельницького. Водія зупинили та попросили показати документи. Чоловік повідомив, що він не має посвідчення водія, оскільки його в нього вилучили. Патрульні розпитали в порушника, що він перевозить, а коли дізналися що в кузові знаходяться 290 туш свиней – попросили показати документи. У чоловіка не було ні ветеринарних довідок, ні інших супроводжуючих документів.

Інспектори заборонили водію подальший рух та викликали на місце зупинки слідчо-оперативну групу. Тепер справою займаються слідчі Шевченківського району. Крім цього, на громадянина винесли постанову за керування транспортним засобом без документів та проїзд на червоне світло світлофора.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *