ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівелектротранс» планує запровадити триденні квитки для проїзду у трамваях та тролейбусах

|

У Львові хочуть запровадити триденні квитки для проїзду у міському електротранспорті. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив речник ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

За його словами, після підняття вартості квитка у львівському електротранспорті зросте вартість і місячного квитка.

«Якщо буде затверджено тариф , котрий пройшов процедуру на громадських слуханнях, тоді вартість проїзних карток так само зміниться. Відповідно до вимог управління статистики вартість абонементської картки для підприємств спільно на трамвай та тролейбус коштуватиме 270 гривень, а окремо на трамвай та тролейбус – 180 гривень. Такий самий загальний спільний абонемент для громадян – 230 гривень, а окремий коштуватиме 140 гривень. Для учнів та студентів загальний місячний квиток коштуватиме 115 гривень, а окремо на трамвай і тролейбус – 70 гривень», – розповів Іван Бондар.

Окрім цього він зазначив, що нововведенням  цього року може бути триденна трамвайно-тролейбусна картка.

«Така картка розрахована на туристів, які приїжджають до нашого міста на вихідні. Її вартість за нашим розрахунком має становити 40 гривень. Якщо це рішення буде прийнято, тоді у Львові з’явиться така картка», – додав речник «Львівелектротранс».

Нагадаємо, восени у Львові має подорожчати проїзд в електротранспорті. Вартість разового квитка становитиме 3 грн, а для учнів та студентів 1,50 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *