ОСТАННІ НОВИНИ

Гандболістки «Галичанки» провели літні збори на піску

|

Львівська «Галичанка» повернулася з двотижневих тренувальних зборів, які проходили у смт. Лазурне Херсонської області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГК «Галичанка».

Дівчата проходили по три  тренування щодня!  Кожен робочий день на зборах був розписаний буквально по хвилинах. О 6:30 – підйом, 7:00 – крос берегом моря, о 9:00 – сніданок. 10:00 – ранкове тренування, 13:00 – обід. 16:30 – вечірнє тренування. 18:45 – вечеря й о 22:00 – відбій.

Чотири дні поспіль працювали, на п’ятий день відпочивали. Таким чином, за двотижневі збори учасниці команди відпрацювали 12-ть тренувальних днів і отримали лише два вихідні.

Найскладнішими були перші дні, згадують гандболістки, коли організм адаптовувався до інших кліматичних умов, а м’язи ніг – до незвичної поверхні – піску. Адже всі тренування відбувалися на майданчику для пляжного гандболу.

Але дівчата швидко втягнулися. І навіть новенькі гравці, які нещодавно поповнили лави команди, не відставали в роботі.

Нагадаємо, що змагальний сезон для «Галичанки» планується традиційно насиченим. Вже у вересні на вітчизняній гандбольній арені на львів’янок очікує розіграш Суперкубка України та старт у Суперлізі сезону 2017/2018, а на європросторах  участь у Єврокубку та Балтійській гандбольній лізі.

«Ми задоволені! Всі працювали максимально, віддача була на кожному тренуванні. Сподобалось, що дівчата підтримували одна одну, а, отже, в команді хороший мікроклімат і це дуже важливо!», – підсумувала другий тренер «Галичанки» Анжела Савченко.

Фото: ГК «Галичанка»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *