ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині закрили підпільний гральний заклад

|

Червоноградською місцевою прокуратурою припинено діяльність незаконного грального закладу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Сьогодні, місцевою прокуратурою спільно з міським відділом поліції, виявлено діяльність грального закладу в місті Червоноград. Так, в одному з комерційних закладів міста здійснювалось зайняття гральним бізнесом у виді комп’ютерних стимуляторів.

На даний час працівниками Червоноградського відділу поліції спільно з Червоноградською місцевою прокуратурою проводять санкціонований обшук у вказаному гральному закладі.

Зокрема, у цьому приміщенні правоохоронцями виявлено близько 40 комп’ютерів, які використовувалися для вказаної протиправної діяльності, понад 6 тис. грн. грошових коштів, здобутих від незаконної діяльності. Крім цього, у зазначеному закладі функціонував зал для «VIP» клієнтів.

Тривають першочергові слідчі та оперативні заходи з метою документування злочинної діяльності.

Червоноградською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Стан досудового розслідування перебуває на контролі Червоноградської місцевої прокуратури, вживаються заходи з метою повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин події.

Особам, причетним до незаконного грального бізнесу, загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від 10 тисяч до 40 тисяч неоподаткованого мінімуму доходів громадян.

Фото: прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *