ОСТАННІ НОВИНИ

У Парку культури горе-забудовник розширяє свої незаконні володіння. Обгородив землю парканом і вже бетонує

|

Вчора, 31 липня, було виявлено незаконне захоплення частини території парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівській міській раді.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, сьогодні в другій половині дня відбудеться комісійне обстеження місця події для прийняття неординарних рішень.

«Ми виявили, що забудовник пересунув паркан далі на територію парку. Зараз починає заливати капітальну бетонну огорожу. Тобто він пробує загородити те, що він вкрав кілька років тому, і додатково ще трохи землі», – повідомив директор парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького Олександр Молодий.

Також додамо, що у парку «Знесіння» також розгорівся скандал довкола незаконного будівництва готельно-рекреакційного комплексу. Як відомо, будівництво пов’язаною із народними депутатами від БПП Ярославом та Богданом Дубневичами. Воно ведеться фірмою «Архібуд» на вул. Довбуша із порушеннями природоохоронного, оборонного та земельного законодавств. Історія з цим парком триває ще з 2007 року і тягне за собою не одну оборудку та судову тяганину. Детальніше про незаконне будівництво у парку «Знесіння» Львівський портал писав у матеріалі: «Чим дихатимеш, Львове? Як місту відтяли частину «зелених» легень на поталу забудовникам».

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *