ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівському дворику» скасували містобудівні дозволи

|

Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області скасовано дію містобудівних умов і обмежень під будівництво багатоквартирного житлового будинку на вул. Б. Хмельницького, 76 у м. Львові.

Під час позапланової перевірки Департаменту містобудування Львівської міської ради встановлено, що замовнику будівництва, ТзОВ «Сервісцентробуд», містобудівні умови та обмеження видано з порушеннями генерального плану м. Львова та Порядку надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.

Крім того, відповідні містобудівні умови і обмеження видані без повного пакету документів, з порушенням терміну видачі та з недотриманням встановленої форми – відсутня графічна частина.

За результатами контрольно-інспекційних заходів прийнято рішення про скасування дії містобудівних умов та обмежень під будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудованими приміщеннями громадського призначення, автостоянками та офісного центру на вул. Б. Хмельницького, 76 зі знесенням існуючих нежитлових будівель.

Департаментом і надалі вживатимуться заходи в порядку здійснення державного архітектурно-будівельного нагляду щодо зупинення будівельних робіт на вищезазначеному об’єкті у м. Львові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *