ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарням Львівщини надійшла гуманітарна допомога з Франції: дев’ять тонн медобладнання для діток з обмеженими можливостями

|

На Львівщину привезли майже 9 тонн медичного обладнання для діток з обмеженими можливостями. Гуманітарну допомогу на суму 15 959 євро передала французька  Асоціація «ІРУАЗ-Україна». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Щиро дякую за небайдужість та підтримку, яку ваша асоціація надає регулярно», – зазначив під час зустрічі  із членами Асоціації «ІРУАЗ-Україна» Марією та  Дідьє Налін голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Гумвантаж включає ліжка, матраци, медичні каталки, кушетку-вертикалізатор з електроприводом, реабілітаційний стіл,  інвалідні ходунки, крісла-коляски для душу, столи-вертикалізатори, дитячі вертикалі (активні та пасивні), реабілітаційні сидіння, інвалідні візки  (дитячі та дорослі), реабілітаційну доріжку, гідро сидіння-підйомник, пральну машинку, машинки для сушки білизни, тренажер тощо.

Отримали реабілітаційне обладнання Олеська районна лікарня, КНП «Дрогобицька міська дитяча лікарня, Міжнародний Благодійний фонд інвалідів «Надія Є», Львівська обласна благодійна організація «Реабілітаційний центр «Нове життя», Міжнародна благодійна організація «Благодійний фонд Долини», Громадська організація “Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих”, Громадська організація «Світ Для Дітей».

Зазначимо, у 2015 році Асоціація реалізувала проект «Частинка себе», який надав родинам загиблих бійців АТО можливість літнього відпочинку, оздоровлення та психологічної реабілітації.

У 2016 році провели проект міжнародної солідарності «Операція Нарцис», у межах якого діти з приватного коледжу Святого Франсуа (місто Лесневен), продавали букети нарцисів, щоб передати вторговані гроші на потреби сиротинцям України.

Довідково.

Асоціація “ІРУАЗ-УКРАЇНА”(Франція) є гуманітарною організацією, яка заснована в 1994 році Марі Клоді Сімоне Марі. Це міжнародне об’єднання, місія якого полягає у створенні соціальних і культурних зв’язків між народами Бреста (Франція) та областей України.

Основними засадами Асоціації є допомога малозабезпеченим, багатодітним, безпритульним, людям похилого віку і людям з особливими потребами та тим, хто опинився у складних життєвих обставинах. З перших днів АТО Асоціація активно допомагала українським військовим. Майже щотижня відправляли, та відправляють на Схід України найрізноманітніші речі, ліки.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *