ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали чоловіка з амфетаміном

|

У Львові правоохоронці викрили перехожого, котрий мав з собою амфетамін. Наркотичну речовину скеровано на експертне дослідження. Як пояснив чоловік, амфетамін він зберігав для власного використання. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Працівники Франківського відділу поліції 18 липня під час відпрацювання території району виявили чоловіка, котрий поводився підозріло та намагався уникнути зустрічі з правоохоронцями.

Поліцейські встановили особу чоловіка – ним виявився 30-річний львів’янин, котрий мав з собою порошкоподібну речовину, схожу на амфетамін вагою близько двох грамів. Як пояснив правоохоронцям чоловік, наркотичний засіб він зберігав для власного використання. Речовину вилучено та скеровано на експертне дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *