ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий прийшов на «сміттєву» позачергову сесію у Львівську облраду

|

Сьогодні, 13 липня, на позачергову сесію Львівської обласної ради прийшов міський голова Львова Андрій Садовий. Про це з сесійної зали повідомив кореспондент Львівського порталу.

Нагадаємо, що нині ЛОР має погодити Програму заходів для налагодження системи поводження з ТПВ у Львові на 2017-2019 роки.  Депутати облради вимагали присутності та виступу під час позачергової сесії мера Львова.

«Вчора мали спільну зустріч керівників фракції ЛОР та ЛМР, ми домовилися про системність та злагодженість дій…Ця біда, яка сталася у минулому році, нас об’єднала, ми повинні показати приклад усій Україні…Цих 600 млн грн (фінансування Програми відбувається за рахунок субвенції міського бюджету, -Ред.), звичайно, може вистачити, а може і не вистачити, ми будемо все це обліковувати, але безпека мешканців Львова має бути на першому місці», – сказав Андрій Садовий.

Перед депутатами також виступив і голова Львівської ОДА Олег Синютка. Він подякував депутатам облради за те, що вони так оперативно зібралися на позачергову сесію через проблеми львівського сміття.

«Без прийняття цього рішення(йдеться про Програму,-Ред) неможливо би було забезпечити вивіз ТПВ зі Львова…», – пояснив він.

Фото: Варіанти

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *