ОСТАННІ НОВИНИ

Wizz Air нарощує мапу польотів з Києва та придивляється до аеропортів Львова та Харкова

|

Найбільший лоукост перевізник центральної та східної Європи Wizz Air планує додати третій літак, який базуватиметься в Україні та збільшити кількість польотів та маршрутів із Києва. Водночас компанія вивчає можливість розширення своєї присутності у Львові та виходу на ринок Харкова. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив головний корпоративний директор Wizz Air Оуен Джонс, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами Оуена Джонса, сьогодні Wizz Air розширує мережу польотів із Києва до 23 маршрутів у 11 країн.

«До 2020 року Wizz Air планує збільшити парк в Україні щонайменше до 8 літаків та проводити роботу не лише у Києві та Львові, а й із інших регіональних аеропортів. Сьогодні ми анонсуємо поповнення київського парку Wizz Air третім літаком та запуск нових авіарейсів Київ – Лісабон (Португалія) та Київ – Талін (Естонія). Початок здійснення польотів стартує із 19 квітня 2018 року, коли й з’явиться новий лайнер – повідомив Оуен Джонс.

Також стало відомо, що завдяки новому літаку, який базуватиметься у Києві, зросте й частота виконання рейсів до найпопулярніших існуючих маршрутів компанії.

Водночас у найближчих планах Wizz Air нарощування маршрутів із інших аеропортів України, а також отримання дозволів на здійснення сполучення України із Італією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *