ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розгнівані підприємці напали на муніципалів з молотком

|

На працівників ЛКП «Муніципальна дружина» під час виконання службових обов’язків напали невідомі особи. На виконання ухвали сесії Львівської міської ради «Про заборону атракціонів на пр. Свободи» працівники ЛКП «Муніципальна дружина» на вихідних вилучили два дитячі автомобілі на проспекті Свободи. Під час вилучення на працівників «Муніципальної дружини» з молотком напав чоловік. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«На виконання ухвали працівники «Муніципальної дружини» у суботу та неділю проводили вилучення машинок на проспекті Свободи перед Оперним театром. У суботу відбулась сутичка з невідомими особами. Особи затримані і передані в правоохоронні органи.

У неділю так само відбулось вилучення машинок. І з під’їзду проспекту Свободи, 41 вибіг чоловік з молотком у руках, накинувся на нашого працівника. Після цього особа з молотком підбігла до автомобіля, вдарила два рази молотком по лобовому склі, розбила дзеркало, кинула молоток у передні двері. Його теж затримали та передали правоохоронцям. На щастя, ніхто з наших працівників не постраждав.

Нашими працівниками було вилучено два автомобілі: один у суботу та один у неділю», – повідомив начальник управління безпеки міста Юрій Діль.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *