ОСТАННІ НОВИНИ

Одного з радників Садового оштрафували через корупцію

|

Одного з радників мера міста Львова судом першої інстанції притягнуто до адміністративної відповідальності за корупцію. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За участі прокуратури Львівської області Галицьким районним судом міста Львова визнано винним одного із радників міського голови у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Останній, без поважних причин, несвоєчасно подав декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, шляхом заповнення її на офіційному веб – сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, чим вчинив адміністративне правопорушення пов’язане з корупцією, передбачене ч.1 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

За наслідками судового розгляду до винного застосовано стягнення у вигляді штрафу.

Своєю чергою Zaxid.net повідомив, що йдеться керівника фракції «Самопомочі» Андрія Шевціва.

«Чоловік зобов’язаний був подати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, до 00:00 01 травня. Однак за встановлено, що він подав щорічну декларацію за 2016 рік 2 травня о 15:56, тобто несвоєчасно», – йдеться у постанові Галицького райсуду.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *