ОСТАННІ НОВИНИ

Через бунт проти львівського сміття голову Миколаївської РДА попросили написати заяву на звільнення

|

Після того, як у Миколаєві «розвернули» вантажівки зі львівським сміттям, керівника Миколаївської РДА попросили написати заяву на звільнення. Про це в інтерв’ю Українській правді повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами губернатора, відповідне рішення він прийняв після того, як 24 червня місцеві активісти заблокували в’їзд на сміттєзвалище львівським сміттєвозам.

«Після цього конфлікту я попросив голову Миколаївської держадміністрації написати заяву про звільнення. Оскільки він не може впоратися з поставленим завданням і виконати рішення комісії з надзвичайних ситуацій.

Коли у нас буде щось горіти, ми не будемо дивитися, хто за, хто проти. Нам просто треба буде гасити пожежу. Але якщо голова РДА не має поваги і розуміння серед громади, то він не може бути керівником», повідомив О. Синютка.

«З іншого боку, ситуація дійсно є дуже складною. Днями були проблеми в Червонограді, перед цим – в Стрию. Ми маємо величезну недовіру з боку людей. Тому що, по-перше, людей дуже часто обдурювали, а, по-друге – їх підбурювали», – додав він.

На питання, хто власне підбурює громаду, О. Синютка відповів:

«Наприклад, в Миколаєві голова фракції “Самопоміч” в райраді ходив по квартирах і агітував людей проти прийому львівського сміття. Навіть збирав підписи. Про це мені доповідали очільники Миколаївського району…Думаю, політтехнологи розробили таку стратегію для “Самопомочі”, щоб вони виглядали ображеними та гнаними. Бо в суспільстві ображених і гнаних люблять», – переконаний очільник ЛОДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *