ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині легковик вʼїхав у «швидку», медики якої надавали допомогу постраждалих у іншій ДТП

|

На Старосамбірщині на одному місці впродовж години сталися дві аварії, в  наслідок яких четверо осіб потрапило до лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Сьогодні, 8 липня, о 2:00 год в селі Лопушанка-Хомина Старосамбірського району на автодорозі сполученням «Львів-Самбір-Ужгород» водій автомобіля «Фольксваген Пасат В 4», житель  села Ясениця-Замкова Старосамбірського району, не вибравши безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, в’їхав у паркан та перекинувся. Внаслідок ДТП в Старосамбірську ЦРЛ поступили водій (у реанімаційне відділення) та двоє пасажирів.

Близько 2:40 год. 27-річний водій автомобіля «Опель Вектра», житель села Ясениця-Замкова, не вибравши безпечної швидкості руху та не впоравшись з керуванням, вʼїхав у автомобіль швидкої медицини катастроф «Фольсфаген Крафтер», який стояв на узбіччі дороги, а медичні працівники надавали допомогу потерпілим автомобіля «Фольксваген Пасат В 4». Внаслідок події водій автомобіля «Опель Вектра» отримав травми та госпіталізований в Старосамбірську ЦРЛ.

Незадовільні дорожні умови, що могли стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені. Причини події – з’ясовуються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *