ОСТАННІ НОВИНИ

Заповнюваність швидкісних поїздів «Укрзалізниці» зростає

|

У першому півріччі 2017-го року швидкісними поїздами Інтерсіті+ та Інтерсіті скористалися понад 2432 тисяч пасажирів – це на 761 більше, ніж за відповідний період минулого року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ПАТ «Укрзалізниця».

Загальна заповнюваність швидкісних поїздів сягнула 92%. Лише в червні 2017 року перевезено понад 449 тисяч пасажирів, а за весь період курсування швидкісних поїздів Інтерсіті+ та Інтерсіті, з травня 2012 року по теперішній час, ними перевезено понад 14,1 млн пасажирів.

Найбільше перевезено пасажирів у харківському напрямку – майже 633 тис. пасажирів. Також популярними для подорожей швидкісними поїздами Інтерсіті+ та Інтерсіті у 2017 році залишаються такі напрямки: дніпропетровський (581 тис.), львівський (296 тис.) та у міжнародному сполученні до Перемишля (237 тис.)

Популярність швидкісних поїздів Інтерсіті+ в одеському напрямку також зростає. Вже традиційно в літній період призначається додатковий швидкісний поїзд № 761/762 Київ – Одеса. Це літо не є винятком. Наразі в одеському напрямку щоденно курсує два швидкісні поїзди: вранці та в другій половині дня. Так, за червень 2017 року до чорноморського узбережжя та зворотно перевезено понад 41 тис. пасажирів, що більше на 11тис., ніж влітку минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *