ОСТАННІ НОВИНИ

Сихів усе ще залишається зоною бруду та антисанітарії

|

Сьогодні, 5 липня, у місті залишається перенакопиченим понад 6040 тонн сміття. За попередню добу з міста було вивезено 758 тонн ТПВ, з них — 418 тонн — за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 340 тонн — за домовленостями, які уклали після комісії з питань ТЕБ і НС. Про це повідомляє прес-служба мерії Львова.

Станом сьогодні на ранок у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 293 майданчики, що становить 24%. Це становить 2930 тонн. У розрізі районів: Шевченківський – 75 не вивезених майданчиків, Залізничний – 13, Личаківський – 1, Франківський – 58, Сихівський – 146. Очищені всі майданчики у Галицькому районі.

Як відомо Сихівський район обслуговують компанії “Аве-Львів” та “Грінера”.

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 11 майданчиків (з них: 4 – біля закладів освіти, 3 – біля закладів охорони здоров`я, 4 – біля супермаркетів), а це 5% від загальної кількості. Тоннаж перенакопичення — 110 тонн.

На перевантажувальних станціях знаходиться 3 тис. тонн не вивезеного сміття. Тобто, загалом у місті накопичено і не вивезено 6040 тонн ТПВ.

Нагадаємо, обласна влада заявила про очищення  Львова до кінця тижня.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *