ОСТАННІ НОВИНИ

На ремонт згорілого даху в будинку на вулиці Крехівській спрямують півмільйона

|

Сьогодні на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС погодили рішення про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт у будинку на вул. Крехівській, в якому під час пожежі в кінці травня вигорів дах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«В неділю, 28 травня, виникла пожежа в будинку на вул. Крехівській, 5. Там були дерев’яні конструкції, тому фактично будинок в цей момент залишився без покрівлі.  Ми звернулися на комісію з надзвичайних ситуацій з пропозицією прийняти рішення, що в будинку є необхідність проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт щодо відновлення покрівлі даху, щоб забезпечити безпечне проживання мешканців. Всі необхідні матеріали ми передали на комісію, є висновок управління контролю і аудиту. Вартість робіт становить орієнтовно 499 тис. грн. Роботи на сьогодні вже ведуться», – розповіла голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах.

Нагадаємо, 28 травня о 16.12 год. на даху трьохповерхового житлового будинку (у будинку – 16 квартир) на вул. Крехівській, 5 виникла пожежа. Внаслідок пожежі ніхто з мешканців не постраждав, проте вогнем знищено дах, площею 400 кв.м. Пожежу ліквідували силами чотирьох пожежних підрозділів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *