ОСТАННІ НОВИНИ

Юні важкоатлети Львівщини встановили три нових рекорди України

|

Днями, у Скадовську, Херсонської області, завершились Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат та міжнародний турнір пам’яті ЗМС Якова Куценка. У напруженій спортивній боротьбі молоді важкоатлети Львівщини встановили три нових рекорди України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Відтак, у ваговій категорії до 69 кг, триразовий чемпіон України серед юнаків, Юрій Гринчук встановив рекорд України у поштовху 140 кг та у сумі двоборства 250 кг, виконавши норматив майстра спорту України. У ваговій категорії до 94 кг Богдан Гоза встановив новий рекорд України серед юнаків віком до 15 років у ривку 135 кг. Це вже третій титул жидачівського атлета цьогоріч як рекордсмена України.

В особистій першості срібні нагороди серед юнаків у ваговій категорії до 50 кг виборов Володимир Котельчук. Також другим став майстер спорту Анатолій Горідько у ваговій категорії до 85 кг. Бронзу виборов Володимир Галій у ваговій категорії до 62 кг.
Додамо, що цьогорічні змагання зібрали понад 370 спортсменів зі всіх куточків України та команди гостей з Білорусі, Молдови та США.

Особисті результати збірної Львівщини можна переглянути тут.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *