ОСТАННІ НОВИНИ

У Трускавці на квартирній крадіжці затримали трьох рецидивістів

|

На Львівщині затримали ще одну групу квартирників. Троє раніше судимих зловмисників скоїли крадіжку з квартири у Трускавці. Правоохоронці встановлюють причетність затриманих до скоєння інших злочинів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Трускавецьке відділення поліції 3 липня близько 14.30 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про крадіжку. Встановлено, що зловмисники, підібравши ключ до вхідних дверей, проникли у квартиру заявниці та викрали з помешкання золоті вироби, годинники та комп’ютерну техніку загальною вартістю близько ста тисяч гривень. Окрім того поліцейські з’ясували, що зловмисники могли втекти з місця події на автомобілі БМВ.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області виявили автомобіль зловмисників у місті Дрогобич та затримали їх. Особи чоловіків встановлені – ними виявились 39-річний мешканець Бузького району та двоє львів’ян віком 25 та 26 років – усі раніше судимі за крадіжки та злочини, пов’язані з наркотиками.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причетність затриманих до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *