ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають приносити речі для експозиції музею «Територія Терору»

|

Меморіальний музей тоталітарних режимів «Територія Терору» прийме у подарунок від небайдужих мешканців Львова та його околиць предмети побуту довоєнного та післявоєнного періодів (1930-1950-х рр.). Предмети, які знаходяться у належному стані та виконують своє функціональне призначення, увійдуть до основної експозиції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«У музеї створюються наступні експозиційні зали: типова довоєнна та післявоєнна квартира, кабінет воєначальника, службова дільниця, кухня – тому перш за все ми потребуємо речей, які доповнюватимуть саме ці інтер’єри. Якщо ви маєте непотрібні меблі, валізи, сумки, скриньки, фоторамки, статуетки, годинники, платівки, підсвічники, світильники, вази, книги та ін. – приносіть їх до музейного комплексу, тут їм знайдуть належне застосування. Речі, які припадають пилом на горищі – у музеї можуть знайти своє місце, і якомога повніше допоможуть передати дух тих часів. Ваш внесок у творення музею «Територія Терору» допоможе йому якомога швидше повноцінно відкрити свої двері», – зазначають представники установи.

Всім громадянам, що долучаться до цієї ініціативи, будуть вручені подяки від керівництва музейного комплексу.

Приносити речі можна за адресою: проспект Чорновола, 45 г з 10.00 до 18.00, попередньо телефонуйте за номером 297-59-10.

Контактна особа: Данило (068)166-89-26.

Фото: BBC

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *