ОСТАННІ НОВИНИ

Стрибок із моста на потяг завершився смертельно

|

Дев’ятнадцятирічний хлопець загинув через спробу зробити каскадерський трюк на станції Маріуполь. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

Фото: 2000.ua

За даними залізничників, 28 червня, на станції Маріуполь хлопець віком близько 19 років намагався стрибнути з пішохідного мосту на дах пасажирського вагону. При стрибку він зачепив контактний дріт, отримав смертельне ураження електричним струмом. Швидка допомога констатувала смерть потерпілого.

На жаль, молодь і підлітки продовжують легковажити життям на поїздах, коліях та інших об’єктах залізничної інфраструктури. Раніше повідомлялося, що з січня по травень 2017 року через порушення правил безпеки на залізниці, намагання зробити селфі або спробу крадіжок майна та вантажів залізниці отримали травми 8 дітей віком до 16 років, з яких 3 – смертельно. За відповідний період 2016 року травмовано 9 дітей віком до 16 років, з яких 5 – смертельно.

Всього за 5 місяців 2017 року через власну необережність, поспіх або невиправданий ризик на залізниці отримали травми 207 сторонніх громадян, з них 135 – зі смертельним наслідком. За відповідний період 2016 року травмовано 245 сторонніх громадян, з них 159 – смертельно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *